Tilausohjeet

Tilaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista

Toimi seuraavasti:
1. Valitse haluamasi renkaat
2. Lisää ne ostoskoriin
3. Mene kassalle
4. Maksa tuotteet käyttämällä maksupainikkeita
(Suomalaiset maksupainikkeet, kaikki pankit ja luottokortit sekä osamaksut)

Verkkokaupastamme on käytössä SLL salausjärjestelmä. Käytämme suomalaista Paytrail maksupalvelua.

MAKSAMINEN

Maksu pankkipainikkeilla

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Maksut pankki – ja luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Paytrailin-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Katso tarkemmat ohjeet Credit/Debit-kortilla maksamiseen.

Tililisiirto

Asiakas voi tilata tuotteitamme myös puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Tavallinen tilisiirto onnistuu tarvittaessa. Käteiskauppaa emme tee.

TOIMITUSMAKSU JA TOIMITUSAIKA

Tuotteiden toimitusaika on 2 – 7 arkipäivää. Toimitusmaksu sisältyy renkaiden hintaan silloin kun on tilattu vähintään 4 kpl, alle sen eli 1-3 kpl renkaita on toimitusmaksu 15€/per lähetys. Joidenkin tuotteiden kohdalla saattaa tulla tilanne, että sitä ei ole saatavilla tai tilausaika muuttuu. Ehdotamme yleensä tilalle vastaavaa tuotetta. Ilmoitamme poikkeustapaukset heti asiakkaalle. Asiakas voi myös peruuttaa kaupan – palautamme rahat välittömästi. Meistä riippumattomista syistä hinnottelussa saattaa joskus esiintyä virheitä, näissä tapauksissa palautamme maksun viipymättä.

Tavarat toimitetaan Postilla tai Kaukokiidolla.

RENKAIDEN ASENNUS

Tarvittaessa järjestämme myös asennuspalvelun Helsigissä ja Vantaalla, sovittava erikseen sähköpostilla.

PALAUTUSOIKEUS JA TAKUUT

Palautusoikeus

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ajetuilla tai vanteilla käyneillä renkailla ei ole palautusoikeutta. Palautuksesta aiheutuneet kulut maksaa asiakas. Palautus onnistuu Postin tai Matkahuollon kautta. Me vastaamme palautuskuluista vain, jos toimitamme väärät tai viottuneet tuotteet.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Palautus asioissa toimii: myynti@kumikeijo.fi

Takuu

Renkailla on valmistajan myöntämä takuu, joka vaihtelee tuotemerkittäin (1-3 vuotta). Takuu kattaa mahdolliset valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei kata normaalia kulumista eikä asennusvirheitä. Ota yhteyttä ennen palautusta. Aiheettomien palautuksien kulut maksaa asiakas.

Muut asiat

Kaikki verkkokaupassa myytävät tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24%. Olemme suomalainen yritys ja maksamme kaikki verot Suomeen. Renkaiden hinnat sisältävät rengaskierrätysmaksun. Verkkokaupassa on käytössä Rapid SSL salausjärjestelmä.  Tiedot ei vuoda ulkopuolisille.

Henkilötietonne (nimi, osoite ja puhelinumero) annetaan ainoastaan tavarantoimittajalle, jotta paketit löytävät perille. Me ja tavarantoimittajamme emme välitä tietojanne eteenpäin.

Myymme tuoreita renkaita, autonrengasliiton suositus 3 vuotta. Kuitenkin on tavaraeriä joissa on vanhempi paistoleima (DOT) sen on mainittu tuotteen yhteydessä sekä huomioitu hinnassa.

Tervetuloa kaupoille!

Kuvahaun tulos haulle suomen verkkomaksut